Klubmodul henter siden
Wellness Gus søndag den 14. januarkl. 1530
Der er desværre ikke flere ledige pladser
Opret en profil eller log ind
Kom og nyd en saunagus med udsigt over Øresund. Trænger du til at forkæle dig selv, så skal du med til TwinSpirits Wellnessgus på Fortet. Gusen bliver udført under kyndige hænder af vores gus mester, Morten. Den varer cirka 1t og 15 minutter og består af tre omgange af 10-15 minutter med forskellige dufttemaer og afslappet musik. Vi skal både detoxe, booste immunforsvaret, afstresse og samle ny energi.
Imellem hver gus vil der være mulighed for et havbad eller et koldt brusebad, ligesom I kan prøve vores salt scrub, som er rigtig god for huden. Vi byder på et lille ingefær shot til at starte gusen på samt frisk frugt og dansk vand i pauserne.
Medbring en drikkedunk, et håndklæde til at sidde på og en badekåbe/stort håndklæde. Vi anbefaler også badesko/sandaler samt naturligvis badetøj. Sidstnævnte kan man med fordel have på hjemmefra. Vi gør for god ordens skyld opmærksom på, at vi har fælles omklædning.
Det koster kr. 149,- for medlemmer af twinspirit eller sauna medlemmer og 179,- kr. for ikke medlemmer og det er først til mølle. Invitér din mand, kæreste, veninde mm. til en eftermiddag i velvære. Vi gør opmærksom på, at vi skal være minimum 6 tilmeldte for at kunne gennemfører. 
Når du har tilmeldt dig her bliver du kontaktet af vores gusmester.

 nbsp
Tilmeldingsfrist
14.01.2018
Tidspunkt
14.01.2018 kl. 15.30 - 14.01.2018 kl. 16.45
Sted
Charlottenlund Fort
Pris
0,00 kr.
Du har efterfølgende mulighed for selv at rette din tilmelding eller afmelde dig, under 'Mine tilmeldinger'