Velkommen til TwinSpirit

 
 
Livet bliver sjovere, når du træner og holder dig aktiv - du får mere overskud og energi og ser lysere på alting.
 
Vi har fast base på Charlottenlund Fort, men træner også fra Dyrehaven. Derudover har vi yoga-timer i Charlottenlund - nærmere betegnet på Kollegievej, Ordrup.

Vi afholder pop-up timer rundt omkring i København, blandt andet i Parken og på Konditaget "Lüders" på Østerbro, ligesom vores sociale gruppe"TwinSocial" arrangerer fælles løbe-arrangementer - såsom broløb, Änglemark løbet og Royal Run.  
 
Et medlemskab koster 289 kr. om måneden og giver dig adgang til alle timer på holdplanen.
Du kan se vores træningstider og -steder under menuen "Holdplan".
 
I vores skønne barakker på stranden har vi bygget et fantastisk sauna, så du kan bade og gå i sauna efter træning. Dette er inkluderet i medlemskabet, men det er også muligt at være saunamedlem uden at træne, det koster 149 kr. om måneden.
  
Første træning er en gratis prøvetime, så tag gerne en ven/veninde med. HUSK - at teens (12-16 år) træner til kun 100 kr. om måneden....
 
Når du ønsker at melde dig ind skal du gøre følgende:
1. Opret en profil her på forsiden
2. Gå ind under menu "Tilmeld/Betal"
 
Vi glæder os til at træne med dig i "Danmarks smukkeste træningscenter"...
 

SAUNA - Charlottenlund Fort
Du kan melde dig ind i vores sauna/wellness område. Vores sauna er åben dagligt - medlemskab koster kun 149 kr. om måneden.
Saunaen holder sommerlukket indtil ca. 1/9, men du kan sagtens booke saunagus. Skriv til os hvis du vil booke en privat saunagus for dig og venner eller som firmaevent. Læs mere under menuerne "Sauna" og "Gus".
 
 
TWINCROSS - v. Charlottenlund Fort
Crossfit tirsdag kl. 18.00 for både teens (fra 12 år) og voksne
 
 
DYREHAVEN - v. Klampenborg
Sidste Søndag hver måned træner vi i Dyrehaven i stedet for på Fortet. Der vi være både løb, functional training, crossfit og bakkeløb