EMS TRÆNING 

 

MÅSKE HAR DU HØRT OM EMS TRÆNING. TRÆNINGEN HAR ALLEREDE VUNDET IND I DANMARK I LØBET AF DET SIDSTE PAR ÅR.  MÅSKE HAR DU OGSÅ HØRT OM INFRARØD BEHANDLING AF SKADER OG VIRKNINGEN PÅ HUDEN I FORBINDELSE MED CELLULITIS.

 

Vi oplever ofte løbeskade, skulderskader, sygdomme som begrænser træning eller at folk simpelthen ikke har tid til at træne.  Vi vil gerne tilbyde alle vores kunder – varieret træning og behandlingsmuligheder. Vores løbehold – boksehold – Outdoor hold – Yoga hold mm er allerede et hit, og nu tager vi et step til som supplement til vores  træningstilbud. 

 

Hvad er EMS-træning?

EMS står for Elektrisk Muskel Stimulation. Dine muskler bliver styret af elektriske impulser udsendt af hjernen. EMS-træning benytter samme princip, og forstærker kroppens naturlige impulser vha. elektroder direkte over de muskelgrupper, som skal styrkes. Kombineret med de rigtige øvelser giver det en meget intensiv og effektiv træning.

 

Fordele ved EMS-træning:

  • Genialt som supplement og optimerer din primære træning/sport
  • Beskytter leddene
  • Genoptræning og opstramning efter fødsel når led og sener er bløde 
  • Afhjælper cellulitis
  • Passer alle aldre og niveauer

 

EMS-træning - virker det?

Ja, EMS-træning opbygger muskler effektivt. Forskning har vist at 20 min. EMS-træning er lige så effektivt som 90 min. almindelig styrketræning. Desuden er EMS-træning yderst skånsomt for leddene, da der ingen vægtbelastning er. Det gør EMS-træning yderst velegnet til genoptræning samt til folk med ryg- og ledsmerter.

 

Er EMS-træning farligt?

Nej, EMS-træning er en sikker træningsmetode. EMS-træning er gennemtestet og har været brugt i fysioterapien igennem fire årtier.

 

Kan man få en prøvetræning?

Ja, en prøvetræning koster kr. 150 og inkluderer lån af træningssæt.

 

Kan jeg træne sammen med en ven/veninde?

Ja, det er muligt at træne to personer ad gangen. EMS-træningen er individuelt tilpasset, så I kan træne sammen uanset det individuelle træningsniveau.

 

 

 

Er EMS-træning for alle?

Ja, EMS-træning er en sikker træningsmetode, som er velegnet for næsten alle over 18 år. Dog bør man altid informere sin personlige EMS-træner om evt. skader eller sygdom.

 

PRISER: 

 

PRØVETRÆNING     150

1 X TRÆNING          350

4 X TRÆNING          1.200

8 X TRÆNING          2.200

10 X TRÆNING         2.750

20 X TRÆNING         5.000

 

Nyheder

Instagram

Loading