Holdbeskrivelser


Outdoor Training - Almindelig:

Et hold for dig, som godt kan løbe. Distancerne varierer fra gang til gang, men vi har altid løbende stop, hvor vi samler op og laver masser af øvelser for hele kroppen. Vi løber alt mellem 6 og 9 km.

Outdoor Training - Soft:

Er for alle, der enten skal i gang med at løbe eller som ikke kan løbe så langt. Det er et hold for alle, hvor vi lægger vægt på mange øvelser og tempoet er sat ned, så nybegyndere kan følge med. Vi løber mellem 5 og 7 km med masser af stop undervejs.

Outdoor Running - intro:

Et hold for dig, der starter helt fra starten og skal lære at løbe. Så vi går og løber - alt efter - hvor gode I er på holdet. Her kan alle starte og der er ingen krav om, at du har løbet før. Det eneste det kræver er dit gode humør.
Outdoor Running
Er stadig et soft hold, men for dig, som gerne vil prøve at løbe lidt længere. Vi løber/går ca. 7 km. og slutter af med mave- og ryg træning.
Der bliver IKKE løbet hurtigt på dette hold - det er udholdenheds træningen der arbejdes med - ikke farten!

Outdoor Running (8-10 km)

Dette hold er for dig, der gerne vil løbe noget mere, men fortsat i moderat tempo. Her er der lagt mest vægt på løb, så derfor skal man kunne løbe kontinuerligt i moderat tempo.
 

Outdoor Running +

Er for alle, som gerne vil løbe lidt længere, men stadig nå at træne lidt core og overkrop. Vi løber mellem 8 og 9 km og det kræver, at du kan løbe distancen. Vi samler op undervejs - venter - så alle kan være med.

HIIT timer

Timerne foregår indendørs i vores lokaler Kollegievej 6. Det er en høj intensitets puls og styrke time. Timen er ikke svær at følge med i. Alle kan være med på deres eget niveau, men er udfordrende og dem, der gerne vil presses. Vi bruger håndvægte og elastikker m.v. men ellers meget vores egen kropsvægt. SÅ vil du udfordres skal du absolut prøve denne time. Tilmelding skal ske via hjemmesiden, da vi har begrænset antal pladser på denne time. 

 

TwinCross Training

TwinCross timerne er baseret på Crossfit Training hvor vi lægger stor vægt på funktionel træning samt selve CrossFit idéen. Vi starter altid med pulstræning - løber et par km. Herefter er vi i CrossFit lokalet hvor hele kroppen trænes. Det er en virkelig effektiv time, hvor alle kan deltage på deres eget niveau.

TwinYoga

Timerne foregår i vores yoga-lokale på Kollegievej i Ordrup, Charlottenlund.TwinYoga er en blanding af Yin, Vinyasa og andre yogaformer, som vi sammensætter, så det giver mening. Det er stræk, balance og styrketræning. Du behøver ikke at have dyrket yoga før - forudsætningerne er forskellige, og timen er for ALLE, som ønsker mere smidighed, velvære og indre ro.

TRX og Functional Training

Holdet er for alle, som gerne vil træne mere styrke og core. Vi er primært på Charlottenlund Fort med vores TRX'ere. Desuden bruger vi kettlebells, sjippetove, håndvægte m.m. Timen indeholder kun det løb, som vi laver i opvarmningen.
HIIT timer

En indendørs time med høj puls og en masse sjove øvelser. Alle kan deltage på deres eget niveau - der forekommer en del hop, men alt kan varieres efter dit behov og kunnen.

 

TABATA timer

Indendørs- og udendørs timer - hvor vi træner efter TABATA 20/sec arbejde/10 sec pause. Efter 4 minutter skifter man øvelser. Så her er primært tale om stillestående træning og meget lidt løb. Dog kan der være en masse hop. Det er en time for alle, som igen er hård efter, hvor meget du presser dig selv. Der er meget core træning på disse timer.

 

Run & Cross

En time, hvor vi løber den første halve time og derefter træner vi på Fortet styrketræning i 1/2 time.  Der løbes ikke hurtigt, og vi henter alle.


HIIT & Box 50/50

Indendørs på Kollegievej - igen en time for alle - time er halvt HIIT og 1/2 Styrke. Super sjov og effektiv time, hvor du HELT sikkert får pulsenop og bliver presset.


Box & Strenght Circuit

Indendørs time i vores circuit/boksesal på Kollegievej. Timen er for alle og er meget baseret på styrke og puls træning. 

Nyheder

Instagram

Loading