Saunagus


TwinSpirit samarbejder med Wellness-Saunagus, der tilbyder både private og åbne gus i vores lækre sauna med udsigt over Øresund.

 

Åbne gus bliver udbudt på mail til TwinSpirits medlemmer og på Facebooksiden Wellness-Saunagus, som du derfor med fordel kan følge, hvis du gerne vil have direkte besked når vi annoncerer gusene.

Åbne Wellnessgus pris pr. person kr. 200,-

Varighed 75 minutter.

Der er plads til 10 personer på hver gus og de afholdes typisk søndag eftermiddag og evt. tirs og tors eftermiddag/aften. 

 

Vi tilbyder derudover, forskellige muligheder som du kan se nedenfor og på Facebook-siden. 

 

Vi kalder vores gus for Wellness-gus, fordi vi tilbyder lidt ekstra og vores gus er af høj kvalitet med fokus på afslapning i en behagelig atmosfære. 

 

En Wellnessgus består af tre runder med forskellige dufttemaer og afslappende. Vi indleder gusen med at skåle "go gus" med et ingefærshot. I pauserne er der mulighed for badning i Øresund i pauserne og du får tilbudt frisk frugt, mousserende vand og the. I sidste pause bliver du tilbudt en lækker saltscrub, der består af mandelolie, salt og en velduftende æterisk olie. 

 

Priser og muligheder:

 

Privat Wellnessgus

Pris 1800,- kr for medlemmer af TwinSpirit

Pris 2000,- kr for ikke medlemmer

Varighed ca. 1 time og 15 min. 

Der er plads til 10 personer, og I har saunaen for jer selv 

 

Champagnegus

Pris 2000,- kr for medlemmer af TwinSpirit

Pris 2200,- kr for ikke medlemmer

Kan anbefales når du skal fejre en særlig begivenhed med dine venner/familie. I får serveret et glas bobler, mens I nyder en ”duftdessert” som afslutning på Wellnessgusen. 

 

Det er muligt at tilkøbe privat træning sammen med en Saunagus. Træningen vil blive tilpasset efter individuelle behov, ønsker og træningsniveau. Prisen vil være afhængig af indhold og aftales individuelt.


Du kontakter Wellness-Saunagus på 8161 0498 eller wellness.saunagus@gmail.com

 Nyheder

Loading